Terug naar de hoofpagina van diamental Diamental Magazine Online
 

Hart4Es
Uitgevers
Klik hier om naar de site van succesboeken te gaan
 
Het intentie-experiment van Lynne McTaggart
Het Intentie Experiment

Kunnen je gedachten de wereld veranderen?

.... Lynne McTaggart
Uitg. Ankh-Hermes

Boekrecensie door H.T. de Kroon

Voortgaande op de conclusies van ' Het Veld' heeft Lynne McTaggart een wereldwijd experiment opgezet. Het is werkelijk een uniek experiment, want middels het boek en de daaraan verbonden website kan eenieder deelnemen aan een wereld omvattend gedachten experiment. Een gigantisch omvangrijk spel waarin we spelenderwijs leren om te gaan met onze gedachten, wensen en intenties, concentratie, behoeften en invulling van ons leven zoals we dat eigenlijk ook werkelijk willen.

Door de eeuwen heen is de mens steeds door de Staat, Kerk en de reguliere geneeskunde voorgehouden wat waar moet zijn, wat waar is en vooral hoe men hun conformistische ideeën dient te interpreteren. De werkelijke machthebbers hebben altijd al geweten en begrepen dat er een goddelijke kracht huist in de mens. Deze macht heeft men door de eeuwen heen consequent trachten te beperken en als het even kan zelf voledig te ontkennen.

De rebellen en dissidenten onder ons wachtte gevangenisstraf en soms zelfs de dood! Die tijd is gelukkig voorbij? Ook in dit boek weer talloze bewijzen van de kracht van onze gedachten en vooral de intenties daarvan, door middel van onvoorstelbare en soms wonderlijke experimenten, uitgevoerd door bezielde onderzoekers over de gehele wereld.

Met dit boek in de hand zal iedereen die werkelijk geïnteresseerd is in Lichaam, Ziel, Geest en de gehele natuur een nieuwe manier vinden om door middel van een totaal andere benadering met de eigen gedachten en intenties om te gaan, en dienovereenkomstig een nieuwe invulling aan het eigen leven te geven.

‘Het Intentie Experiment’ houdt een hemelse belofte in en niemand na het lezen zal kunnen ontkennen dat we inderdaad heel erg veel zelf in de hand (gedachten) hebben. Iedereen, niemand uitgezonderd kan, gesteund door het wegbereidende werk van dit boek en de velen die hier aan mee doen, voor zichzelf gaan experimenteren en eigen conclusies trekken.

Of het onderwerp nu bestaat uit de persoonlijke omstandigheden of de omgeving waarin we verkeren, dan wel het milieu of de ziekten in de wereld, alles leent zich uitmuntend voor het Intentie Experiment.

Inderdaad, na het lezen van de twee fenomenale boeken van deze schrijfster, kunnen we niet meer ontkennen dat alles in eerste instantie door gedachten en intenties wordt aangezet en uiteindelijk ook daardoor wordt bepaald!

...... Derhalve zullen de begrippen 'Zelfbewustijzn' en 'Zelfverantwoordelijkheid' opnieuw gedefinieerd dienen te worden.


Boek bestellen? Klik hier...
Deze recensie/dit boek kan eigenlijk niet los gezien/gelezen worden van 'Het Veld'
Website www.theintentionexperiment.com
 
nopix
stichting diamental
Chemo, of kan ik zelf kiezen van Henk Trentelman
Klik hier om naar de site van succesboeken te gaan
emigratieboek
Logiprint voor drukwerk