Terug naar de hoofpagina van diamental Diamental Magazine Online
 

Hart4Es
Uitgevers
Klik hier om naar de site van succesboeken te gaan
 
De reconnectie van dr Eric Pearl - een boek dat je leven zal veranderen
De reconnectie
Heel anderen...Heel jezelf

.... Dr. Eric Pearl
Uitg. Petiet
Boekrecensie door W.M.F. Leuver

Dit boek is er weer zo een die in staat is je leven te veranderen en ik heb het dan ook in rap tempo uitgelezen.

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met de vorm van healing waar dit boek over handelt, was min of meer 'toevallig' en op een plek waar ik het helemaal niet verwachtte, namelijk een bijeenkomst van de Werkgroep Welzijn Kankerpatiënten. Daar werd een lezing gegeven door iemand die met deze energie in aanraking gekomen was en er over wilde vertellen, maar de werkelijke ontmoeting kwam via Monic, die enthousiast en vol levensenergie in staat was om met een paar woorden dde kracht van deze energie te laten ervaren. Toen ze daarbij nog aanbood een kleine demonstratie te geven was ik de eerste die zich daarvoor aanbood. Een impuls waar ik tot op de dag van vandaag nog geen spijt heb gehad.

Afijn, nu het boek, want dt is een verhaal apart. Ondanks het feit dat ik via deze introductie en een volledige behandeling een paar weken later, in contact ben gekomen met deze energie, was het boek een extra eye-opener. Het is prettig leesbaar en ondanks het feit dat het boek een ongrijpbaar onderwerp heeft, werd ik niet alleen verrast door de nuchtere manier waarop Eric Pearl het onderwerp ter sprake brengt, maar vooral door zijn nuchtere gevoel voor humor.

Het boek is verdeeld in drie gedeeltes. Het eerste deel geeft ons een kijkje in het leven van Eric Pearl en de manier waarop hij kennis heeft gemaakt met de reconnectie. Dit deel heb ik in één keer doorgelezen en ik kon met moeite het boek neerleggen toen ik bij het tweede deel aangekomen was. Toen ik de volgende ochtend het boek weer oppakte, had ik daar toch even moeite mee, want op het moment dat iemand begint over termen als fysica, kwantummechanica en atomen, gaat er bij mij 'een luik naar beneden' en blokkeer ik volledig. Gelukkig bleek dit maar van korte duur en werd het boek al snel weer in de vlotte schrijfstijl voortgezet.

Dit boek vormt een volledige handreiking om zelf met deze energie aan de slag te gaan en deze bij jezelf te herkennen. Eenmaal herkend kun je de enrgie voor je eigen genezing of die van een ander aan wenden, en misschien kom je tot de conclusie dat je dit al doet, maar dat je er nu een naam aan kunt geven. Ook is het mogelijk na het lezen van het boek er op te vertrouwen energie en healing op afstand te 'zenden', zonder gebruik van rituelen, symbolen of andere poespas.

Heel sterk vond ik het feit dat Eric in het boek zijn twijfels met ons deelt en zelfs zonder schroom meerdere malen de vier woorden "ik weet het niet" uit durft te spreken. Dit doet mij denken aan het spreekwoord "loop met degenen die de waarheid zoeken, maar loop hard weg van degenen die zeggen hem gevonden te hebben". Ook zijn verklaring voor het feit dat een bepaalde groep mensen niet te genezen was (althans niet op het fysieke niveau) geeft stof tot nadenken. Overigens ben ik het geheel met hem eens dat genezing altijd plaats vindt, al is het niet altijd voor ons zichtbaar en vindt het niet altijd (aleen) plaats op het fysieke vlak. Sterk punt daarbij vind ik dat dit een vorm van genezen is die geen manupilatie behoeft. Sterker nog, hoe minder gehechtheid aan de uitkomst, des te verrassender die kan zijn. Wie bepaalt dat een genezing succesvol is, wanneer je het ziet vanuit een veel groter perspectief; het leven als de ziekte en de dood als genezing?!

Of het nu komt doordat ik al een healing had ontvangen en daardoor met deze energie in aanraking gekomen was, of doordat ik ontvankelijk ben voor suggestie; vanaf het moment dat ik het boek oppakte om het te lezen, voelde ik de energie door mijn lijf stromen en dit werd later door Eric benoemd als een veel voorkomende eigenschap van de reconnectie. Een energie die makkelijk overdraagbaar is, en door deze toegankelijkheid zijn transformerende invloed op onze planeet zal uitoefenen.

Een must voor iedereen die zijn gezondheid, die van een ander en die van onze planeet serieus neemt!


Boek bestellen? Klik hier...


 
nopix
stichting diamental
Chemo, of kan ik zelf kiezen van Henk Trentelman
Klik hier om naar de site van succesboeken te gaan
emigratieboek
Logiprint voor drukwerk